Publikáció

Tisztelt Előadóink!

Az alábbiakban a 1st Ybl Conference on the Built Environment-et követő publikációs lehetőségekről szeretnénk Önöket tájékoztatni:

1. ABSZTRAKTKÖTET:

Szeretnénk az elhangzott előadások összefoglalását egy ISBN-es online kiadványban összegezni. 

Minden előadónktól kértünk a regisztrációkor egy rövid absztraktot, mely segített minket az előadások szekciókba sorolásánál, aminek megküldését köszönjük. 

Most ennek a szövegnek a véglegesítését szeretnénk kérni egy egységes formátumú template-ben. Az absztrakt nyelve lehet angol vagy magyar, a szerző elhangzott előadásának nyelve alapján. Ehhez csatolva küldjük az Ybl_Abstract nevű Microsoft Word dokumentumot (mindkét nyelven tartalmazza a formázást, de csak az egyiket kell kitölteni), melynek kitöltését kérjük június 5. hétfő éjfélig.

A kitöltött dokumentumokat a hargitai.dorottya@ybl.uni-obuda.hu címre kérjük visszaküldeni.

2. MŰSZAKI/MŰVÉSZETI CIKKEK MEGJELENTETÉSE:

Azok az előadóink – reméljük minél többen -, akik előadásukat tudományos vagy művészeti folyóiratcikként is szeretnék megjelentetni, három lehetőséget kínálunk: magyar nyelven a Magyar Építőművészetben és a Magyar Építőiparban, angol nyelven az Ybl Journal on the Built Environment folyóiratban van lehetőség publikálni. 

Mindhárom journal formázási követelményeit csatolva küldjük. 

A journalok honlapjai:

Magyar Építőipar: https://magyarepitoipar.com

Magyar Építőművészet: http://meonline.hu

Ybl Journal: https://ybl.uni-obuda.hu/ybl-journal/

Minden előadó maga döntheti el, hogy melyikbe szeretné küldeni a cikkét, eszerint kérjük a formázást használni. Kérjük az e-mailben megjelölni, hogy melyik folyóiratban szeretnének publikálni. A megjelenésről az egyes folyóiratok szerkesztő bizottságai döntenek, lektorálási folyamat zajlik le, melyről folyamatos visszajelzést fogunk adni

A megfelelő formátumban kitöltött dokumentumokat a hargitai.dorottya@ybl.uni-obuda.hu címre kérjük visszaküldeni július 15-ig.

Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.