© Ybl Miklós Építéstudományi Kar
.
Konferencia Program

Örömmel osztjuk meg Önökkel az Óbudai Egyetem, Ybl Miklós Építéstudományi Kar 2024 évi, Ybl Miklós születésének 210 évfordulóját ünneplő nemzetközi konferenciájának tervezett programját, amelyet az alábbi linken találnak:  https://yblesz.uni-obuda.hu/konferencia-program/

A rendezvény helyszíne: 1146 Budapest, Thököly út 74.
Időpontja: 2024. május 17.

A konferencia ünnepélyes megnyitója 9.00-kor kezdődik a Kar 211-es termében, melyet hazai és nemzetközi szakértők részvételével magyar és angol nyelvű előadások, kerekasztal beszélgetés, poszterkiállítás, filmvetítés követ.
Az érdeklődők 21 szekcióban folyó 125 előadás közül válogathatnak, melyek magába foglalják az építészet területének kiemelt, aktuális témáit.

A részvétel a rendezvényen ingyenes, látogatók számára még nyitva áll a regisztráció! Amennyiben Ön, ismerősei, vagy munkatársai szívesen csatlakoznának a konferencia megtekintésére, kérjük az alábbi linken regisztráljanak!
https://yblesz.uni-obuda.hu/regisztracio/

A helyszínen egész napos részvételre kamarai pontok igénylésére lesz lehetőség! ( egyeztetés alatt)
Kérjük, hogy ne felejtsenek el feliratkozni érkezéskor a jelenléti ívekre, erre 8.00-tól lesz lehetőségük, a program 9.00-kor kezdődik. 

Köszönjük együttműködő partnereink támogatását: ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság, Magyar Építőipar, Magyar Építőművészet, Nemzeti Kulturális Alap.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt május 17-én az Ybl-ön!